Jirka ovládl finále Faldo Series v Anglii!

19. 10. 2016 |

mcjfjiapn2_____la01xzpxx7-faldo (1)

Letos už dvacátý ročník prestižní série Faldo Series, která dává mladým ve věku od 12 do 21 let příležitost seznámit se s golfem a podpořit mladé juniory na cestě za jejich vytouženými sny, ovládl český golfista a student našeho gymnázia Jiří Zuska!

Jirka vyhrál v srpnu nejprve mezinárodní turnaj ze série na plzeňské Dýšině, kde suverénně ovládl kategorii chlapců ve věku 17 -18 let. Stal se i absolutním vítězem Faldo Series Czech Championship a těšit se mohl na finále v Anglii.

Každoročně se hraje 40 turnajů ve 30 zemích světa včetně Evropy, Severní a Jižní Ameriky, Asie a Středního východu. Vítězové jednotlivých kategorií z celého světa si pak zajistí pozvánku na Grand Final Faldo Series. A to byl i případ Zusky.

V anglickém resortu Stoke by Nayland Hotel, Golf  & Spa se nadějný český golfista předvedl v parádním světle. Všechna tři kola dokázal zahrát pod par a celkovým výsledkem -7 vyhrál před trojicí hráčů o čtyři rány.

Blahopřejeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů!

Zdroj: http://www.golfchannel.cz/rubriky/zpravy/zahranicni-zpravodajstvi/fantazie-zuska-vyhral-faldo-series-grand-final_6018.html