Pozvánka a přihláška do Klubu mladých diváků - poslední volné místo!

3. 5. 2017 | Mgr. Helena Byrtusová

0t372j91mb_____masks-4504122

Klub mladých diváků (KMD) úspěšně působí na našem gymnáziu již několik let. Studentům, kteří se do KMD přihlásí, je umožněno zpravidla jedenkrát do měsíce navštívit jedno z pražských divadelních představení podle aktuální nabídky. Celkem se jedná o šest představení během jednoho školního roku.

V minulých letech jsme tak měli možnost shlédnout mnoho úspěšných večerních představení, např. Rain Man nebo Přelet nad kukaččím hnízdem v Divadle pod Palmovkou, Růže pro Algernon v Divadle v Celetné, Obchodník s deštěm v Divadle Na Prádle, Její pastorkyňa (s Dagmar Havlovou), Amadeus nebo Donaha! v Divadle na Vinohradech, Audience u královny ve Stavovském divadle, muzikály Fantom opery v GoJa Music Hall, Carmen a Aida (s Lucií Bílou) v Hudebním divadle Karlín, Kleopatra (s Monikou Absolonovou) v Divadle Broadway, Lucrezia Borgia (s Bárou Basikovou) v Divadle Hybernia a Flashdance ve Státní opeře, Malá vánoční povídka v Divadle v Dlouhé, Cyrano z Bergeracu a Naši furianti v Národním divadle, Šumař na střeše a My Fair Lady v Divadle Na Fidlovačce, Želary nebo Kdo se bojí Virginie Woolfové? (s Veronikou Kubařovou) v Divadle Rokoko, Zlomatka v Divadle V Řeznické, Hamlet ve Švandově divadle, Drama v kostce ve Studiu Ypsilon nebo Jana Eyrová a Sen čarovné noci v Divadle ABC.

Velmi nás potěšilo, že se KMD setkal s velkým zájmem studentů, a rády bychom vyzvaly současné i budoucí studenty gymnázia, aby se stali členy KMD i v příštím školním roce. Předplatné 1.260 zahrnuje cenu divadelních vstupenek a autobusovou smluvní dopravu, pro rezervaci místa na školní rok 2017/2018 vybíráme zálohu 400 Kč. Neváhejte, počet míst je omezen a zájem každoročně převyšuje kapacitu.

Martina Voříšková, Helena Byrtusová a Jitka Knorová


Přihlášku naleznete zde (popř. si ji můžete vyzvednout v kab. ​215 či vzít z nástěnky vedle auly).

Pokud máte zájem jezdit ve školním roce 2017​/18 s námi do divadla, stačí jen přinést podepsanou přihlášku se zálohou 400 Kč do kab. 215​ ( ​PaedDr. Jitka Knorová), a to vždy v pondělí, středu nebo pátek o velkou přestávku.