OVOV: David Zuska vybojoval postup do kraje!

9. 5. 2017 | Mgr. Klára Kunftová

cpn4lgd1yf_____ym18krl4vx-img-20170504-114524

Robert Změlík a Roman Šebrle, olympijští vítězové v desetiboji, královské atletické disciplíně, se rozhodli připravit pro žáky nejen základních škol atraktivní pohybový program s názvem Odznak všestrannosti olympijských vítězů – OVOV. Kladou si za cíl přispět ke zvýšení osobní aktivity co největšího počtu dívek a chlapců a dát současné generaci školáků příležitost zkusit sportovní začátky podobnou formou, jaká se osvědčila jim a vytvořit podmínky pro všechny, které projekt OVOV dokáže oslovit.

Okresní kolo se uskutečnilo 4. 5. 2017 v areálu sokolovny. Dívky a chlapce čekalo 5 náročných disciplín: trojskok, medicimbal, švihadlo, kliky a na závěr 1000 m nebo driblink na čas. Každá disciplína byla podle výkonu obodována a celkový počet bodů určil pořadí jednotlivců v jednotlivých ročnících.

Naši školu reprezentovali studenti Karolína Bašová, Aneta Chaloupková, Aneta Titlbachová, David Zuska, Jan Lochovský, Miloslav Muškát, Matěj Kanta, Kryštof sekyra a Jakub Klaban. Všichni naši studenti předvedli skvělé výkony. David Zuska obsadil ve své kategorii první místo.

Krajské kolo se uskuteční 2. 6. 2017 ve Slaném. Na Davida zde čekají opět náročné disciplíny. Budeme mu držet palce, aby se mu podařilo postoupit do republikového finále!!!

Studentům děkujeme za vzornou reprezentaci školy !!!!!

Výsledkové listiny: Chlapci, dívky, družstva