Další soutěž nejen pro chemiky

28. 5. 2017 |

937rpi3kyc_____0rz3u8hxmg-741741

Nedávno jsme Vás informovali o fotosoutěži pořádané VŠCHT v Praze. Navážeme na ni další, tentokrát čistě naší školní soutěží.

Neúprosný chemik vylepil ve škole několik plakátů, které upozorňují na zmíněnou fotosoutěž, a jejichž podobu znáte z našich webových i facebookových stránek. To ovšem svéráznému chemikovi nestačilo, a proto ještě polepil vnitřní prostory gymnázia spoustou červených samolepek vybízejících k účasti v uvedené fotosoutěži. Úkolem naší školní soutěže je spočítat, kolik bylo v budově gymnázia vylepeno plakátů a kolik samolepek.

Čas na to je omezen na týden, odpovědi můžete přijít nahlásit během pondělí 5. 6. nebo úterý 6. 6. vždy od 9.30 hod. do kabinetu č. 215. Ve středu 7. 6. vylosujeme 7 správných odpovědí a výherce odměníme drobnými praktickými cenami. Samolepky jsou umístěny na viditelných, volně přístupných místech budovy školy, rozhodně je nenajdete ve sklepě, na půdě, v kabinetech nebo skladech, ani v chemické či biologické laboratoři nebo na WC, stejně tak není potřeba např. otáčet květináče a převracet odpadkové koše.

Počítejte, soutěžte a vyhrajte! Chemistry Forever!


Nahoře vítězná fotografie loňského ročníku fotosoutěže od Jana Daleckého