Naše florbalistky jedou na mistrovství republiky!

3. 2. 2018 | Mgr. Klára Kunftová

j52revfv0i_____45hrfb760k-img-20180125-wa0001

Velkého sportovního úspěchu dosáhl tým našich florbalistek ve složení: KATEŘINA JIRKOVSKÁ, ANETA PÁNKOVÁ, VERONIKA KOSOVÁ, JULIE HRUŠKOVÁ, VEROBIKA PŘIBÍKOVÁ, KAROLÍNA BAŠOVÁ, BARBORA SEKYROVÁ, LUCIE PARKMANNOVÁ. Naše děvčata se probojovala přes okresní kolo, krajské kolo a kvalifikaci až do republikového finále, které se uskuteční 19. - 20. 3. 2018 v Praze. Děvčata budou ubytována v Hotelu Best Western Amedia Praha a čeká je nabitý program: slavnostní zahájení, semifinálové a finálové utkání, All Star Game – interaktivní program pro družstva s patrony, slavnostní ukončení. Budeme jim držet palce, aby se jim dařilo !!!!!

Úspěch je obdivuhodný o to víc, že děvčata nastupovala do všech utkání pouze s jednou hráčkou na střídání. Jsou nejen výborné hráčky, které mají skvělou techniku, fyzičku a smysl pro kombinaci, ale hlavně jsou výborná parta. Prokázala obrovskou bojovnost, vůli po vítězství a týmového ducha.


Kateřina Jirkovská o kvalifikaci do republikového finále :

Jedeme na republiku!!
Tentokrát jsme se vydaly na kvalifikaci na republiku do Liberce. Sešly se tam jenom tři týmy, my, Cerekvice nad Bystřicí a Smržovka. V rozlosování se rozhodlo, že budeme hrát druhý a třetí zápas. Jako první jsme hrály s Cerekvicí, se kterou jsme vyhrály 3:1. Další zápas nás čekal se Smržovkou. V tomto zápase jsme také vyhrály a zajistily jsme si tím postup na republiku, která se bude hrát 19. - 20. března v Praze.

Rozdíl mezi krajským kolem a tímto byla jiná hrací doba a jiný počet týmů.

Hrály jsme ve složení:
Lucie Parkmanová, Julie Hrušková, Barbora Sekyrová, Veronika Kosová, Veronika Přibíková, Karolína Bašová a Kateřina Jirkovská.



FOTOGALERIE: Florbal - kvalifikace