Klub mladých diváků: Rozjíždíme příhlášky na novou sezónu!

5. 6. 2019 | PaedDr. Jitka Knorová

aueojp1mtw_____otec1

EDIT: PŘIHLÁŠKY 2019/2020 UZAVŘENY! JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT POUZE JAKO NÁHRADNÍK

Klub mladých diváků (KMD) úspěšně působí na našem gymnáziu již mnoho let. Studentům, kteří se do KMD přihlásí, je umožněno zpravidla jedenkrát do měsíce navštívit jedno z pražských divadelních představení podle aktuální nabídky. Celkem se jedná o šest představení během jednoho školního roku.

V minulých letech jsme tak měli možnost shlédnout mnoho úspěšných večerních představení, např. Rain Man, Králova řeč, Don Chuan nebo Přelet nad kukaččím hnízdem v Divadle pod Palmovkou, Cyrano či Růže pro Algernon v Divadle v Celetné, Její pastorkyňa (s Dagmar Havlovou), Amadeus nebo Donaha! v Divadle na Vinohradech, Válka profesora Klamma v Divadle Minor, Obchodník s deštěm v Divadle Na Prádle, Audience u královny ve Stavovském divadle, muzikály Fantom opery v GoJa Music Hall, Carmen a Aida (s Lucií Bílou) v Hudebním divadle Karlín, Kleopatra (s Monikou Absolonovou) a Mýdlový princ v Divadle Broadway, Lucrezia Borgia (s Bárou Basikovou) v Divadle Hybernia a Flashdance ve Státní opeře. Dále také představení Dopisy Olze, Malá vánoční povídka či Mnoho povyku pro nic v Divadle v Dlouhé, Cyrano z Bergeracu, Manon Lescaut či Naši furianti v Národním divadle, Cizinec, Šumař na střeše a My Fair Lady v Divadle Na Fidlovačce, Želary, Strýček Váňa, Otec nebo Kdo se bojí Virginie Woolfové? (s Veronikou Kubařovou) v Divadle Rokoko, Zlomatka v Divadle V Řeznické, Hamlet ve Švandově divadle, Drama v kostce ve Studiu Ypsilon, Perfect Days v divadle Palace nebo Jana Eyrová a Sen čarovné noci v Divadle ABC.

Velmi nás potěšilo, že se KMD setkal s velkým zájmem studentů. Zveme současné i budoucí studenty vyššího gymnázia, aby se stali členy KMD i v příštím školním roce.

Poznámka:
Ve školním roce 2018/19 zahájil svoji činnost také KMD Junior určený studentům nižšího gymnázia. Přihlášky do této sekce KMD budou zahájeny později.


POKYNY:
1
. Zájemci o členství v KMD na školní rok 2019/20, podejte, prosím, oficiální přihlášku do KMD. Můžete si ji vyzvednout v kabinetu č. 215 nebo na nástěnce KMD u auly, případně stáhnout z webových stránek školy (zde). Tuto přihlášku vyplněnou a podepsanou přineste spolu s finančním obnosem 1380 Kč  p. prof. Jitce Knorové do kabinetu č. 215, nejlépe o velkou přestávku. Termín odevzdání je ideálně do konce června, nejpozději pak po prázdninách do 5. 9. 2019. POZOR! POČET VOLNÝCH MÍST V KMD JE OMEZEN, ROZHODUJE POŘADÍ PŘIHLÁŠEK!

Cena uvedená na přihlášce (650 Kč) je POUZE zvýhodněná cena vstupenek; naše CELKOVÁ cena (1380 Kč) zahrnuje i autobusovou smluvní dopravu! Prosíme, připravte si částku pokud možno přesně :-)

2. Dále je třeba se seznámit s dokumentem Povinnosti účastníků KMD (zde), vytisknout jej a před zahájením nového ročníku KMD přinést podepsaný do kabinetu č. 215.

3. Pokud máte jakékoliv dotazy, můžete je směřovat na vedoucí KMD Martinu Voříškovou (kab. č. 213) nebo Jitku Knorovou (kab. č. 215).



Jitka Knorová, Martina Voříšková