Nabídka VŠCHT pro naše studenty

25. 10. 2020 | Ing. Kamil Březina

zsbimygftn_____3onh3k5gf0-0002-8-r1jzczmjlunqqa

VŠCHT Praha přišla s vynikající nabídkou pro naše studenty:

Nabízíme zdarma konzultace pro maturanty z chemie, matematiky či biologie.
Stačí, když na https://www.vscht.cz/hmch/konzultace-pro-zaky-ss vyplní dotazník https://www.vscht.cz/hmch/konzultace-pro-zaky-ss a naši studenti je budou sami kontaktovat a domluví se na formě konzultací.

Dále nabízímeon-line doučování zdarma pro ty z vašich žáků, kteří některý z výše uvedených předmětů nezvládají a potřebovali by další pomoc. Postup je stejný jako u maturantů.

Pro zpříjemnění chvil posílám i odkaz na záznam přednášky paní docentky Rumlové z Akademie mládeže2020 https://www.youtube.com/watch?v=oRTg-r2mI6k&ab_channel=V%C5%A0CHTPraha-UCTPragueo virových pandemiích.

Dovolte mi, abych vám představila Hodiny moderní chemie distanční formou https://www.vscht.cz/hmch/hmch_distancne. Pořad Chemikem doma https://www.vscht.cz/hmch/54072/54074 je cílen hlavně na žáky základních škol, ale užitečný a zábavný by mohl být i pro starší žáky.

Pro žáky středních škol připravujeme videa s tématikou Hodin moderní chemie v rámci HMCH on-line https://www.vscht.cz/hmch/hmch_distancne/hmch_online.

Hezký den,
Dana Bílková

Dotazník pro konzultace či doučování zdarma: https://www.vscht.cz/hmch/konzultace-pro-zaky-ss