Spaní ve škole

29. 6. 2019 | Mgr. Ivana Brabcová

amz5vhj0e0_____iqr14ec9vw-img-0015

Poslední událost pro třídy O2 a C3B ve školním roce 2018/19 proběhla ve středu 26. 6. a protáhla se nám do čtvrtka 27. 6.. Třída C3B si nejdříve pro O2 připravila zajímavý program, kde ve skupinkách na stanovištích plnili žáci různé úkoly. Celé horké odpoledne bylo zakončené v parku bitvou s vodou napuštěnými balonky a potom už se všichni odebrali domů, aby se připravili na večer.

Večerní program začal promítáním filmu pro třídu O2. Třeťáci také nelenili a pilně připravovali stezku odvahy po chodbách noční budovy. Obě třídy si noční školu opravdu užily a při společném setkání na závěr programu o půlnoci měli všichni co vyprávět a snad také budou mít i na co vzpomínat.

Potom už čekaly karimatky a spacáky v přízemních učebnách, kde bylo přece jen chladněji na spaní. Když ráno začali chodit žáci na svůj předposlední den školy, už bylo všechno uklizené a  sekundáni si pochutnávali na snídani ve své třídě. Moc děkujeme rodičům, že nám doručili různé dobroty na večer i ráno a musím také napsat, že některé výborné koláče nepekly maminky, ale samotné žákyně třídy a moc se jim to povedlo.

Děkuji třídě C3B a svým kolegyním Romaně Parkmanové a Karle Ichové za přípravu a spolupráci.

 

 

Třídní učitelka O2
Ivana Brabcová