Klub mladých diváků se vrací

30. 8. 2022 | Mgr. Martina Voříšková

zaig6paxib_____two-mime-artist-peeking-through-red-curtain (1)

EDIT: Klub je již zcela obsazen. Můžete se evidovat jako náhradníci.

Klub mladých diváků (KMD) při GZWR se vrací po nucené covidové pauze! V letošní sezóně vám nabízíme čtyři divadelní představení (v pracovních dnech) podle aktuální nabídky předních pražských divadel.

V minulých letech jsme s KMD zavítali za mimořádně příznivé ceny např. do Národního divadla, Divadla na Vinohradech, Divadla pod Palmovkou, Divadla v Celetné, Divadla Broadway, Divadla na Fidlovačce, Divadla v Dlouhé, Divadla Rokoko, Stavovského divadla, Divadla ABC, ale také do Státní opery, Studia Ypsilon či do GoJa Music Hall. A to nejsou ještě zdaleka všechny kulturní stánky, které jsme měli tu čest navštívit. Přesvědčit se o tom můžete v naší bohaté „kulturní kronice“ na stránkách školy: Klub mladých diváků GZWR

Velmi nás těší, že se KMD na našem gymnáziu setkává dlouhodobě s velkým zájmem studentů a pevně věříme, že ani dvouletá přestávka tento trend nezměnila. Zveme tímto studenty vyššího gymnázia, aby se stali ve školním roce 2022–2023 členy KMD.

Celková částka 1000 Kč se skládá z těchto položek:
500,- členství KMD 2022–2023 (obsahuje zvýhodněné vstupenky na 4 pražská divadelní představení)
500,- doprava (4x Rakovník – Praha a zpět)

Vyplněnou a podepsanou přihlášku přineste obratem spolu s finančním obnosem 1000 Kč Mgr. Martině Voříškové do kabinetu č. 213. Formulář přihlášky si můžete vyzvednout na nástěnce KMD u auly, případně stáhnout z webových stránek školy (zde). Upozorňujeme, že počet volných míst je omezen kapacitou autobusu, rozhoduje pořadí uhrazených přihlášek.

Těšíme se na Vás!

Mgr. Martina Voříšková
Mgr. Kateřina Čermáková