Odznak všestrannosti olympijských vítězů: Tři postupy do kraje!

20. 5. 2016 | Mgr. Klára Kunftová

43y7r3yha7_____201912161313_ovov

Robert Změlík a Roman Šebrle, olympijští vítězové v desetiboji, královské atletické disciplíně, se rozhodli připravit pro žáky nejen základních škol atraktivní pohybový program s názvem Odznak Všestrannosti Olympijských Vítězů – OVOV. Kladou si za cíl přispět ke zvýšení osobní aktivity co největšího počtu dívek a chlapců a dát současné generaci školáků příležitost zkusit sportovní začátky podobnou formou, jaká se osvědčila jim a vytvořit podmínky pro všechny, které projekt OVOV dokáže oslovit.

Okresní kolo se uskutečnilo 5. 5. 2016 v areálu sokolovny. Dívky a chlapce čekalo 5 náročných disciplín: trojskok, medicimbal, švihadlo, kliky a na závěr 1000 m nebo driblink na čas. Každá disciplína byla podle výkonu obodována a celkový počet bodů určil pořadí jednotlivců v jednotlivých ročnících.

Naši školu reprezentovali studenti Aneta Pánková, Karolína Bašová, David Zuska a Jan Lochovský. Všichni naši studenti předvedli skvělé výkony a od začátku se drželi na předních pozicích. Anetka a David obsadili ve své kategorii první místo, Honza druhé místo a Karča třetí.

Krajské kolo se uskuteční 25. 5. ve Slaném. Na Anetku, Davida a Honzu zde čekají opět náročné disciplíny. Budeme jim držet palce, aby se jim podařilo postoupit do republikového finále!!!

Studentům děkujeme za vzornou reprezentaci školy !!!!!
Výsledková listina zde.

Krajské kolo OVOV pro Středočeský kraj - západ bude natáčen a přenášen přímo na adrese: www.vysilameonline.cz. Začátek přenosu ve středu, 25. 5. 2016 v 9 hodin, konec po vyhlášení vítězů.