Ocenění za chemii pro maturitní ročníky 2013/2014

15. 12. 2013 | Ing. Kamil Březina

kf6yu4xkd9_____g9zrq325c6-ceny-za-chemii-2013-037_1170_700_SHRINK_ONLY__85_jpg_

V roce 2007 jsem ve svých třídách zavedl předávání odměn nejlepším studentům v předmětu chemie. Proto v maturitních ročnících nyní uděluji podle § 4, odstavce 2 interních pravidel pro odměňování žáků v předmětu chemie UZNÁNÍ ZA CHEMII studentům, kteří dosáhli v chemii velmi dobrých studijních výsledků, nebo projevili mimořádnou tvůrčí aktivní činnost v tomto náročném předmětu. Součástí Uznání za chemii jsou věcné dárky a poukázka na knižní odměnu dle vlastního výběru v síti knihkupeckých prodejen.

 

Třída

Studenti

O8

Lada Bobáková, Šárka Hejdová, Adéla Kotková, Veronika Škrlová

 

Podle § 3, odstavce 2 interních pravidel pro odměňování žáků v předmětu chemie uděluji v maturitních ročnících nejvyšší ocenění, CENU ZA CHEMII, studentům za dlouhodobé vynikající studijní výsledky v chemii a příkladnou reprezentaci školy v chemických olympiádách. S Cenou za chemii studenti obdrží mimořádný dárek, věcné dárky a poukázku na knižní odměnu dle vlastního výběru v síti knihkupeckých prodejen.

 

Třída

Studenti – laureáti Ceny za chemii

C4B

Markéta Korcinová, Kateřina Seidlová, Tereza Šváchová

O8

Tung Anh Duong, Anna Horáčková, Michaela Podestátová

 

Dary a finanční prostředky na odměny nejlepším studentům – chemikům věnoval tento čtyřlístek osob a organizací: SRPŠ při GZW, Česká spořitelna – pobočka v Lounech, lékárna na Tyršově náměstí v Lounech a Kamil Březina

Předávání ocenění proběhlo ve třídách za přítomnosti zástupkyně ředitelky školy PhDr. Jiřiny Košuličové.

Všem oceněným studentům upřímně blahopřejeme.

 

Kamil Březina

Foto: RNDr. Alena Radvanová a Alena Doubková


Ocenení za chemii - fotogalerie