Informace pro strávníky školní jídelny

19. 8. 2015 | PhDr. Zdeňka Voráčková

bgs3gl6uuj_____kremer2_galerie-980

Vzhledem ke změně provozovatele školní jídelny prosíme všechny strávníky (jejich zákonné zástupce) o stažení a vyplnění přihlášky ke školnímu stravování.

Vyplněnou a podepsanou přihlášku přineste prosím co nejdříve osobně do kanceláře školní jídelny (po - pá: 7:00 - 15:00), nebo ji vhoďte do schránky umístěné u vchodu do kanceláří (boční vchod, kovové schodiště). Je možné ji též zaslat poštou na adresu školní jídelny: Školní jídelna, Rakovník, Martinovského 270, 269 01 Rakovník.


Informace k systému stravování:


Nabídka jídel se skládá z polévky a tří druhů hlavního jídla (z toho jedno jídlo je vždy bezmasé nebo sladké).

Stravování probíhá formou objednávkového systému. Po zaregistrování (viz přihláška výše) je třeba navštívit kancelář školní jídelny (po - pá: 7:00 - 15:00), kde proběhne aktivace stávajících či nových čipových karet. Místo karty si můžete aktivovat čip sloužící ke vstupu do budovy gymnázia.

Objednávku oběda je možno provést prostřednictvím terminálu přímo ve školní jídelně nebo přes webové stránky www.sjrako.cz. Zde jsou zpřístupněny též přehledy dříve objednaných a odebraných jídel či informace o stavu kreditu. Přístupové údaje jsou automaticky vygenerovány při aktivaci čipové karty. Oběd je třeba objednat či odhlásit do 14:00 h předchozího dne.

Ceny oběda se nemění: Žáci 7-10 let 22 Kč, žáci 11-14 let 25 Kč, žáci 15 let a více 28 Kč. Stravné se bude hradit prostřednictvím bankovního převodu nebo hotovostní platbou v kanceláři či pokladně školní jídelny.

Doplňkový prodej v prvopočátku zajišťován nebude, bude zaveden později. 

Případné dotazy směřujte na paní Mudrovou, e-mail: info@sjrako.cz, tel: 313512420.

Rozhovor s ředitelem ŠJ panem Kremerem naleznete ZDE

 

Foto: Jana Elznicová, Rakovnický deník