Obklopit se chytrými lidmi, kteří v něčem vynikají, to je ta pravá motivace

20. 6. 2018 | Mgr. Martina Voříšková

rds8394jao_____hebu6fhheh-celostatni00

Ve dnech 15. - 17. června 2018 se v Olomouci konalo celostátní kolo SOČ, ve kterém jsme letos měli rovnou trojnásobné zastoupení. Naši studenti sice na nejvyšší příčky nedosáhli, nicméně své účasti v soutěži rozhodně nelitují, jak je patrné z jejich postřehů. Ostatně, vždyť samotný postup na národní přehlídku je mimořádný úspěch! My jim samozřejmě blahopřejeme a za reprezentaci naší školy moc děkujeme!

Matěj Kalous (C3A) - Marketingová komunikace na internetu (obor Ekonomika a řízení):
,,Jsem spokojený se svým sedmým místem, jelikož práce přede mnou byly na lepší úrovni než byla ta má, ale nakonec jsem zjistil, že o pořadí ani tolik nejde. Na SOČce se mi libilo nejvíce to, že jsem byl obklopený chytrými lidmi, z nichž každý něco uměl a v něčem vynikal. To pro mě byla obrovská inspirace a motivace pracovat na sobě a být lepší a lepší.”

Roman Jaroš (C3B) - Norimberský proces (obor Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie):
"Národní kolo SOČ bylo pro mne rozhodně přínosné, potkal jsem skvělé lidi a poznal pěkné severomoravské město Olomouc. Upřímně jsem sem nejel vyhrát, ale zúčastnit se, a to se i podařilo. Soutěžil jsem s dalšími 13 úžasnými pracemi, kterým se originalita rozhodně nedala zapřít."

Milan Ondič (C3B) - Lineární funkce a její aplikace (obor Matematika a statistika):
"Účast v SOČce celkově, nejen v celostátním kole, považuji za cennou zkušenost. Poznal jsem mnoho nadaných lidí z různých oborů a viděl, že je stále v čem se zlepšovat a zdokonalovat."