Porada k Prezentiádě

13. 1. 2023 | Antonín a Metoděj Svobodovi

rfblq5joxj_____Prezentiáda Úvodní obrázek

Jako každý rok se i tento naskytne možnost účastnit se soutěže “Prezentiáda”, ve které je porovnáváno umění prezentovat u studentů jak základních, tak středních škol. Letos bychom ze soutěže chtěli vytěžit maximum a podle neobvyklého zájmu v průzkumném dotazníku věříme, že to bude možné.

Pokud vás prezentování a vystupování před lidmi baví a máte jednoho nebo dva kamarády, kteří by do toho šli s vámi, tak rozhodně přijďte na cca půlhodinovou poradu, kde se od paní zástupkyně Vaníkové a soutěžících z minulých let dozvíte, jak se přihlásit a jak to celé vlastně funguje. V případě zájmu prosím vyplňte tento nezávazný stručný formulář (https://forms.office.com/e/VSfC6TcEyV) a můžete hned v pátek 20. 1. třetí  vyučovací hodinu přijít do učebny 109, kde zjistíte vše potřebné a můžete si ještě rozmyslet, jestli se v soutěži zúčastníte.
Soutěžícím je umožněno využít celou řadu materiálů a workshopů, které obsahují nepřeberné množství tipů, rad a příkladů, jak dosáhnout co nejlepších prezentačních schopností využitelných po zbytek života.

Tento rok navíc uspořádáme také školní kolo, díky kterému bude moci do krajského kola postoupit dokonce dvojnásobek studentů. Pokud se chcete více informací dozvědět okamžitě, můžete navštívit oficiální stránky Prezentiády zde: https://prezentiada.cz/.

M & T