Nádherné zakončení školního roku

27. 6. 2024 | PhDr. Zdeňka Voráčková

z1w9lmjri8_____roztancime-mesto

Ve středu 26. června 2024 jsme zrealizovali projektový den zaměřený nejen na ověření a prohloubení znalostí z anglického jazyka.

Proběhl ve spolupráci s americkou ambasádou - U. S. Embassy Prague. Ta k nám poslala šiřitele dobré nálady i exkluzivní hudby. Do školy totiž zavítala část hudebního tělesa The Ambassadors Rock Band. Společně s nimi jsme si předsevzali naplnit naši vizi. Hráli jsme, zpívali i tancovali s jediným cílem - Roztančíme Rakovník, a právě tak zněl i název celého projektu.

Na velkolepou akci jsme se dlouho dopředu připravovali - náš výtvarník vyrobil pozvánky a plakáty právě proto, abychom mohli pozvat i širokou veřejnost. Naši hudebníci nacvičovali skladby, které potom s orchestrem společně zahráli. Trénovali jsme i tanec – polku a letkiss – aby se návštěvníci neostýchali odhodit stud a přidali se během dalších tónů bez obav k nám.

Náš projektový den se skutečně vydařil! Doufáme, že jsme pobavili nejen naše studenty, ale i vás všechny, kteří jste naši pozvánku přijali a přišli jste se podívat.

Velké poděkování za veškeré úsilí patří paní Vágnerové a Sehnálkové z ambasády USA a pochopitelně také samotnému The Ambassadors Rock Bandu. Za podporu rovněž děkujeme městu Rakovník, pivovaru Bakalář, panu Círovi – všichni jste nám pomohli se o hosty dobře postarat a zajistit jim příjemné zázemí. Velké díky patří také všem, kteří napekli vynikající dobroty, jež se staly součástí pohoštění.

Lepší završení uplynulého školního roku jsme si snad ani nemohli přát! Už teď se těšíme na ten následující…

… ale nepředbíhejme, právě nám začaly prázdniny, a ty si musíme náležitě vychutnat. Tak ať jsou plné smíchu a radosti!