Sedmihorky – den druhý

4. 6. 2019 | Mgr. Romana Parkmanová

zy09g9q7m7_____8a0p7z50iz-1e392b34-febc-44f1-9f96-9630e112cc7a

Ahoj všichni! Opět se hlásíme z ekologického kurzu v Českém ráji. Včerejší večerní program byl super. Po večeři nás naši strážní andělé rozdělili do skupin a každá skupina měla za úkol vymyslet aktivity pro ostatní. Takže jsme zrealizovali tichou poštu, ze které samozřejmě vzešla úplně jiná slova, než byla na začátku vyřčena, poté jsme hráli hru zamotaných rukou a nakonec Městečko Palermo. Policajtů bylo hodně a vrahů ještě víc.

Ráno jsme se probudili do příjemného počasí, které nás provázelo celý den. Po snídani jsme se vypravili na NS Hruboskalsko, kde nám zahrála Kapela v čele s Kapelníkem, lehli jsme si do Adamova lože, podívali se na Lvíčka, dobyli hrad Valdštejn a absolvovali adrenalinovou cestu Čertovou rukou. Všichni jsme se naštěstí ve zdraví vrátili do kempu.

Odpoledne jsme pod bedlivým dozorem vydřeli kopec do arboreta Bukovina. Zde nás čekal další program v podobě orientačního běhu s pracovními listy. Nakonec jsme si zahráli listové pexeso a seznámili se s keltskými stromovými horoskopy. Po návratu jsme dováděli v rybníku, kde jsme zjišťovali stabilitu voru. Večer nás čekají prezentace na přírodní a kulturní památky, známé osobnosti a filmy, které se zde natáčely. Tak ahoj zase zítra….