Výzva: Mezinárodní spolupráce v nadcházejícím školním roce 2022/23

8. 5. 2022 | Mgr. Olga Beulakkerová

kc4zp5o8e2_____eras

Po úspěšné realizaci projektu Gemeinsam in Europa (duben 2022), který byl pro žáky našeho gymnázia financován z prostředků EU v rámci programu ERASMUS+, plánujeme v příštím školním roce uskutečnit opět trinacionální setkání ve stejném složení partnerských škol z Německa, Francie a našeho gymnázia.

Tentokrát bychom uskutečnili setkání ve Francii. Při evaluaci našeho společného pobytu ve Spolkové republice zazněla výzva od francouzských žáků, kteří by nás rádi přivítali v Saint Quentin.

Zveřejňujeme zde tedy výzvu pro žáky GZWR, zájemce o výjezd do Francie na týdenní pobyt (jaro 2023), aby se dostavili do kabinetu 031 (Mgr. Beulakkerová, koordinátorka projektů mezinárodní spolupráce), kde se dozví podrobnější informace a také proto, abychom se mohli společně na přípravě setkání podílet.

Podobně jako v projektu Gemeinsam in Europa by byla hlavním společným komunikačním jazykem němčina. Projekt je cíleně zaměřen na podporu vícejazyčnosti v souladu se vzdělávacími plány všech partnerských škol.