Maturita pro 21. století – AP program

25. 5. 2022 | Mgr. Kateřina Čermáková

xvd4vxf1uk_____1652939732_1

Svět se mění a spolu s ním i možnosti našich studentů. Hodláme současné trendy následovat, a proto jsme navázali spolupráci s Centrem pro talentovanou mládež CTM. Jsme připraveni těm mimořádně motivovaným zprostředkovat dosažení AP zkoušky (Advanced Placement Exam), mezinárodně uznávané oborové zkoušky s celosvětovou platností (USA, Velká Británie, Rakousko, Dánsko, Německo, Holandsko aj.)

Online výuka AP, která probíhá pouze v angličtině, individuálně připravuje zájemce v jím dle vlastního zájmu vybraném předmětu k tomu, aby se mohl zařadit mezi nejlepší středoškoláky na světě. Hodláme tento program, jehož úspěšnost je závislá pouze a jedině na zodpovědném přístupu a schopnosti samostatně pracovat, plně podporovat.

Pro zvládnutí AP zkoušky je potřeba přihlásit se do programu nejpozději před nástupem do 3. ročníku SŠ (nejzazší termín pro následující školní rok je 30. 6. 2022). Ovšem existují i juniorské programy od 11 let, které pomáhají vybudovat dobrý základ odborné angličtiny a umožňují získat náskok v předmětech, které děti baví.

Více informací (nabídka oborů i ceník) na www.ctm-academy.cz nebo www.ctm-academy.org

Případné zprostředkování kontaktu: cermakova@gzw.cz