Jeden z nejlepších týdnů, který jsem se třídou zažila

8. 6. 2022 | Adéla Endrštová, O4

x6ndsl1zqm_____cb0ce87f3c87ff1591e5945d53465cea.1600x1200

Na kurz jsem jela bez jakéhokoli očekávání. Nedokázala jsem si představit, jak to na něm bude probíhat, a jelikož třídy nad námi o kurz kvůli koronaviru přišly, neměl mi o něm ani kdo vyprávět. Nakonec se ale z akce vyklubal jeden z nejlepších týdnů, který jsem se svou třídou zažila.

Měli jsme plně nabitý program túrami mezi skalami nebo poznáváním okolí. I tak jsme si ale našli volný čas na hraní her, převážně ping-pongu, volejbalu nebo přehazky. Večery jsme trávili u ohně, kde nás čekalo prezentování referátů a pak už opékání buřtů. Velmi mě také překvapil camp, ve kterém jsme přespávali. Byl obrovský a s vybavením, jako jsou ledničky na chatkách, kuchyňka, pračka, kiosek a mnoho dalšího. Taky bych chtěla zmínit jídlo, které nám tam vařili, protože bylo vynikající a porce byly velké. Bylo tam ubytováno asi 16 škol a všichni lidé byli strašně milí.

Chápu, že se některým z nás na kurz moc nechtělo, i to, že se pak těšili domů, ale jsem si jistá tím, že každý z nás si kurz alespoň trošku užil.

Adéla Endrštová O4