I letos máme semifinalistu Logické olympiády!

26. 10. 2022 | Mgr. Martina Voříšková

f1oag7cf7b_____IMG_20220421_09257

Dvě desítky našich studentů od těch nejmladších až po maturanty se letos pustilo do zapeklitých úloh Logické olympiády a hned několika z nich se vedlo znamenitě.

V kategorii B pro druhý stupeň ZŠ a odpovídající třídy gymnázií soutěžilo ve Středočeském kraji 2 806 žáků a třem našim studentům utekl postup do kraje jen o pomyslný krůček. Jsou to: Tadeáš Němec z primy, Václav Hadrbolec z tercie a Nella Němcová z kvarty.

V kategorii C pro střední školy soutěžilo v našem kraji 1174 soutěžících a výborně se vedlo také několika našim studentům. Do první desetiny výsledkové listiny (kvantil 90 a více) se zapsali: Jakub Učík z kvinty, Robin Kindl ze sexty, Emma Knorová z C4B a Klára Voříšková z oktávy. Jakub Učík (na fotografii) se navíc stal krajským semifinalistou a bude mít možnost porovnat svůj logický mozek s dalšími středočeskými mozky v pátek 4. listopadu 2022 na gymnáziu Open Gate v Babicích u Říčan.

Uvedeným studentům blahopřejeme a všem našim studentům, kteří se do soutěže zapojili, děkujeme za účast. Kubovi držíme palce v krajském kole.