Výsledky dotazníku – Akce 2023

9. 1. 2023 | Antonín a Metoděj Svobodovi

jbyrequswb_____Výsledky dotazníku

Minulý týden jsme mezi studenty vyslali dotazník s plánovanými akcemi, který měl zjistit o které by byl zájem, a jelikož si na jeho vyplnění našla čas více než třetina školy, tak tady jsou výsledky:

O všechny akce byl neočekávaný zájem, který si, doufáme, přijde na své. Dokonce kvůli tomu budeme muset některým událostem navýšit kapacitu, nebo je uspořádat dvakrát. Našla se i více než desítka autorů inovativních nápadů a byli bychom moc rádi, kdyby nás ještě kontaktovali (diskuzefreedom@gmail.com) a domluvili se na podrobnějším rozpracování jejich návrhů. Často se opakovaly koncepty mezitřídních soutěží převážně sportovního rázu nebo dny s tématickým zaměřením jako No BackPack Day.

Pro zajímavost: První příčky podle zájmu obsadila Přednáška o kreditním systému VŠ, pak Turnaj ve stolním fotbálku a v neposlední řadě přednáška na téma: „Jak můžete využít umělou inteligenci“, kterou zároveň celé turné odstartujeme již příští týden. V blízké době se můžete těšit na článek s podrobnými informacemi a přihláškami. Každopádně se na všechny akce dostane.

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat studentům, kteří nám moc pomohli se zpětnou vazbou a psali povzbudivé komentáře. Budeme pokračovat v hledání a organizování dalších akcí, které by vyplnily přání neobvyklých zážitků a obohatily školní docházku.