Další zajímavý projekt na obzoru!

3. 9. 2023 | Mgr. Kateřina Čermáková

auyvrqzekb_____ppov

Stali jsme se partnerskou školou projektu PoznejPovolání, který cílí na všechny studenty, kteří si stále nejsou jisti budoucí profesí nebo volbou dalšího vzdělávání.

Během tohoto školního roku se prostřednictvím několika online setkání mohou seznámit s více než 70 zaměstnavateli a zaměstnanci z různých oborů a z nejrůznějších pracovních pozic. Na online webinář, který trvá vždy cca 45 minut, je potřeba se registrovat.

Potom už je to snadné – komunikujete přímo se zaměstnanci a odborníky z oblasti řízení lidských zdrojů, managementu, výzkumných ústavů a dalších společností a organizací, často celorepublikově známými a významnými osobnostmi. Ptáte se na to, co vás zajímá, a jednoduše zjistíte, po jakých oborech je největší poptávka a které mají před sebou zářnou budoucnost. Dozvíte se, co nejvíce vyhovuje vašim osobnostním předpokladům nebo jakého vzdělání musíte dosáhnout, abyste vysněné povolání vůbec mohli vykonávat.

Díky našemu partnerství se můžete registrovat za zvýhodněnou cenu. Registrujte se na www.poznejpovolani.cz, kde najdete také nabídku jednotlivých webinářů. Ten první se koná už 4.9. od 17.30 do 18.15 a je určen především těm, kteří zvažují stát se zvěrolékařem. Tak honem, ať to ještě stihnete!