Sportovní kurz 2015: Kola, koně, střelba, kung fu, tenis i divoká zumba ;)

9. 6. 2015 | Karolína Součková

ik54du59sx_____w2809kqwvs-20150526-161209

V týdnu od 25. do 29. května se zúčastnila naše třída C3 společně s třídou O7 sportovního kurzu v Čisté u Rakovníka.

V pondělí jsme za slunečného počasí vyrazili na kolech po cyklostezce. Leckdy drsný terén zdolali nakonec i méně zdatní jedinci a do cíle jsme dojeli všichni. Ubytovali jsme se v areálu Vojtův mlýn na okraji Čisté, kde se o nás celou dobu kurzu krásně starali.

První tři dny našeho pobytu byly sice trochu chladnější, ale to nám nebránilo v tom, abychom prostřednictvím cyklistiky poznali okolní krajinu. Při výletu na farmu Hedecko si na své přišli i milovníci zvířat, hlavně koní, na kterých jsme měli možnost se projet. Jedinci s vyšší hladinou adrenalinu se mohli zúčastnit cyklokrosu.

Pokud jsme zrovna neseděli na kolech, areál nám umožňoval spoustu dalších aktivit, jako tenis, ping pong, fotbal nebo střelbu ze vzduchovky. Příjemnou tečkou každého dne byl večerní táborák, u kterého se vždy sešly obě třídy.

Na kurzu jsme se seznámili s užitečnými informacemi o první pomoci a také jsme nahlédli pod pokličku bojového umění kung fu. Zřejmě největší úspěch měla lektorka zumby Katka Opatová, která svou zumbou roztančila celý areál (viz video níže).

Celý týden jsme si i přes nepřízeň počasí velmi užili.

Karolína Součková, C3

 


Více fotografií ze sportovního kurzu naleznete na našem facebooku