Ocenění studentů naší školy za vynikající reprezentaci kraje

19. 12. 2013 | Mgr. Lenka Hejdová

r2no3plamg_____115656555

Stalo se již tradicí, že v závěru roku jsou oceňováni žáci a studenti za úspěšnou reprezentaci Středočeského kraje na soutěžích a přehlídkách. Poděkování hejtmana a věcnou cenu obvykle obdrží ti, kteří se umístili na 1. – 3. místě v celostátních kolech vybraných soutěží a olympiád.

Ocenění za vynikající reprezentaci Středočeského kraje: Zleva - Lenka Gregorová, Anna Horáčková, Petr Doležal a Doubravka Požárová

Toto slavnostní setkání proběhlo 18. 12. 2013 v sále Zastupitelstva Středočeského kraje v Praze a ocenění z rukou náměstka hejtmana pro oblast školství, tělovýchovy a sportu Dr. Milana Němce převzali:

Anna Horáčková (O8), Doubravka Požárová a Petr Doležal (oba O7) za 3. místo v národním kole Ekologické olympiády a Lenka Gregorová (C3A) za 1. místo v literární části soutěže Evropa ve škole, konkrétně za neobvyklou prózu, která se zamýšlela nad moderními způsoby výuky, kázní při vyučování a vztahy učitelů a žáků.

Mezi středočeskými radními, kteří si udělali čas, aby povzbudili žáky a studenty reprezentující své školy na poli vědomostním, byli Mgr. Karel Filip, Ing. Zdeněk Štefl, Ing. Coufal a Mgr. Jiří Holý.

Blahopřejeme a i my děkujeme!