Sedmihorky - den třetí

1. 6. 2016 | Mgr. Romana Parkmanová

op9visvsm0_____sudopndnz1-img-0682

Ahoj všichni. Opět se hlásíme z našeho pobytu. Včerejší večer jsme zakončili v africkém hudebním stylu. Postupně se každý z nás naučil ovládat africká bonga a na závěr jsme společně zahráli jednoduché i složité rytmy, až nás ruce bolely.

Třetí den zdá se být poněkud kritický (alespoň ve výrazech našich studentů po probdělé noci). Pod dozorem neoblomných otrokářů jsme vydřeli kopec do arboreta Bukovina. Zde nás čekal další program v podobě pracovních listů. Protože byl na naše zavazadla pod očima nejspíš děsivý pohled, obdrželi jsme škrabošky, které tu hrůzu zakryly. Poznávat stromy podle hmatu nebyla pro nás dost atraktivní zábava, a tak jsme si ji zpestřili osaháváním spolužáků i spolužaček.

Po obědě nás čekal výlet na Valdštejn, ke kterému jsme se měli dostat zkratkou. Naštěstí jsme všichni příznivci adrenalinových sportů. Hrad jsme nakonec skutečně našli. Protože jsme neustále žádali o tzv. bojovku, bylo naše přání vyslyšeno. Naši otrokáři nás na cestě zpět vypustili do lesa se slovy „cestou necestou, polem nepolem“ najděte náš kemp. Ne zcela úmyslně se nám vydařila i soutěž o rakovnického kamzíka. Do kempu jsme dorazili beze ztrát na životech. Pak následovalo koupání a večeře. Večer i noc budou ještě zajímavé, nechte se překvapit zítra.