Jirka Zuska mistrem ČR!

8. 9. 2016 |

fo3136mj8s_____mfjajnpht7-thumbnail-jirka-karlstejn-5

"Už od prvního kola vše probíhalo velice dobře. Cítil jsem se na hřišti příjemně, greeny mi seděly a moje dobrá hra mě popoháněla dopředu. Byla to přesně ta zóna, ve které se cítím nejlépe a hraji nejlépe. Když jsem dopatoval, myslel jsem si, že jsem vyhrál. Potom ke mně ale přišel rozhodčí a sdělil mi, že Michal Pospíšil zahrál 65 ran, a že se půjde do rozehrávky. Byl jsem překvapený, ale v tom okamžiku jsem si řekl, že jsem hrál velmi dobře a tak bude ještě aspoň nějaká ta sranda," vzpomíná na dramatické vyvrcholení Czech International Amateur Championship presented by Raiffeisenbank v Karlštejně Jiří Zuska (septima).

Legrace nakonec trvala dvě jamky. Na té první ještě zahráli oba hráči par. Na druhé, kterou byla pětiparová jednička, už ale Jirka poslal svou druhou ránu na tři metry k jamce a pat do eaglu proměnil. Tohle bylo opravdu mistrovské zakončení šampionátu!

"Měl jsem velikou radost," netajil se Jirka, který vítězství v Karlštejně řadí ve své kariéře zatím nejvýše. I díky tomu, že se skóre naopak ještě nikdy nebyl tak nízko. Doma bouchlo šampaňské, na dlouhé oslavy ale nebyl čas. Hned v pondělí se totiž Jirka dozvěděl o tom, že za svůj skvělý výkon a výsledek dostal hodně sladkou odměnu – kartu na pražskou zastávku European Tour na Albatrosu…

Blahopřejeme!


Zdroj: http://golfpark.cz/index.php/cz/altuality/novinky-u-nas