Opět dvakrát druhá příčka!

1. 12. 2016 | Mgr. Ervín Dux

8xmhlldei2_____innebandy-5960508_1280

V posledních listopadových dnech se uskutečnil v tělocvičnách 1. a 3. ZŠ Rakovník Okresní turnaj ve florbale pro kategorii III. mladších žáků a žákyň. Družstvu chlapců i dívek se podařilo po nelehkých bojích postoupit ze základních skupin a zajistit si tak účast ve finále.Dívky ho odehrály v ten samý den jako kvalifikaci a skončily celkově na krásném druhém místě.

Chlapci si museli den počkat a vyrazit do nedalekého Nového Strašecí, kde v Hale BIOS podstoupili rozhodující boje. Do prvního zápasu nastoupili sebevědomě a nad soupeřem ze 3. ZŠ vyhráli 2:0. V druhém zápase proti domácímu celku  už v duchu slavili vítězství, ale přišla studená sprcha v podobě vyrovnávacího gólu na 2:2, což byl i konečný výsledek tohoto zápasu. V posledním zápase jsme si dlouho drželi náskok o jednu branku, ale v druhé půli se dostavila únava a tlak silného soupeře, který jsme již nedokázali zastavit. Konečné skóre tak bylo 1:4. I přes tuto prohru se ale chlapci umístili v konečném pořadí též druzí, což je skvělý výsledek.

Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy!


Sestava chlapci (zleva nahoře ):  Soukup M., Trejbal J., Láska V., Pavlík J., Váhala J., Klaban J., Tran R., Lochovský J., Jasanský P.


Sestava dívky (zleva nahoře): Peterková E., Šváchová V., Vaněčková B., Přibíková V.,  Krumniklová V., Šindlerová K., Bašová K., Titelbachová A., Lédlová V., Olivová M.