Napsaly jsme historii

10. 1. 2018 | Mgr. Klára Kunftová

tg345ljo54_____yfg3oo4kae-img-20171215-135049

V pátek 15. prosince jsme se vydaly v brzkých ranních hodinách do Kutné Hory na krajské kolo ve florbale.

Nejprve jsme hrály s Vrdy. Tam se trefila do brány Veronika Přibíková. Jako další nás čekal zápas s Rudnou. V zápase jsme ze začátku dostaly jeden gól, ale přesto jsme pokračovaly dál a vyhrály jsme 3:1. Po gólech Hruškové a Přibíkové jsme porazily jsme i Sedlčany (2:0) . Po tomto zápase jsme již věděly, že postoupíme do finálové skupiny. Poslední zápas v základní skupině s Kladnem  jsme vyhrály čtyřmi góly Kosové a dvěma góly Bašové.

Semifinále jsme hrály s týmem Benešova, který už na republiku jednou postoupil. I tak jsme zvítězily 2:1. V tomto zápase dávaly góly Hrušková a Bašová. V zápase byla také hodně vidět golmanka Aneta Pánková. Po skončení zápasu už bylo jisté, že pojedeme na kvalifikaci na republiku!

Ve finále na nás čekala florbalová fakulta Mladá Boleslav. S tou jsme prohrály, ale i tak jedeme 25. ledna do Liberce! A zde je vítězný pokřik:


Hrály jsme ve složení: Aneta Pánková, Julie Hrušková, Barbora Sekyrová, Veronika Kosová, Veronika Přibíková, Karolína Bašová a Kateřina Jirkovská.

 Kateřina Jirkovská, O4

 

Přejeme našim skvělým florbalistkám hodně branek a držíme palce !!!!