Návštěva v Open Gate School

17. 11. 2017 | Mgr. Martina Voříšková

s1ltmoogdn_____m6rfeoemoi-p1190203

V pátek 3. listopadu 2017 se v Open Gate School v Babicích konalo krajské kolo Logické olympiády, do kterého postoupili tři studenti našeho gymnázia: Vilém Gutvald, Lukáš Hocek a Klára Voříšková.

Studenti se zdatně prokousali množstvím úloh, které netestovaly ani tak naučené znalosti, jako spíš schopnost samostatného logického uvažování a bystráho úsudku. A jak dopadli? V kategorii B (druhý stupeň ZŠ) obsadila Klára Voříšková (O3) mezi 48 soutěžícími pěkné třinácté místo. V kategorii C (střední školy) skončil Vilém Gutvald (O5) na skvělém devátém místě a také Lukáš Hocek (O5) se s úlohami popral se ctí. I v této kategorii C startovalo dohromady 48 studentů z celého Středočeského kraje. 

Postup do celostátního finále našim studentům letos sice unikl, ale nevadí, za rok bude šance další! Všem třem samozřejmě děkujeme za účast a gratulujeme k pěkným výsledkům.

Poznámka: Program krajského kola Logické olympiády obsahuje také exkurzi studentů a jejich doprovodu do atraktivních prostor základní školy a gymnázia Open Gate. Chcete-li na exkurzi také, vstupte do naší galerie: