FLORBAL ZŠ: Postup do krajského kola!

3. 12. 2014 | Mgr. Klára Kunftová

g0nkm9vgbt_____competition-3183152_1280

Florbal patří na naší škole mezi velmi oblíbené sporty a má mnoho příznivců z řad našich studentů. Studenti gymnázia reprezentovali naši školu ve třech kategoriích.


Mladší žákyně 27. 11. 2014 – tělocvična 1. ZŠ

Největší úspěch zaznamenalo družstvo mladších žákyň ve složení Kateřina Jirkovská, Michaela Jirkovská, Alena Jériová, Nikola Fáberová, Lucie Parkmanová, Jana Čermáková a Julie Hrušková. Děvčata podala suverénní výkon a ani jednou neprohrála. Vybojovala 1. místo a postoupila do krajského kola.

 


Mladší žáci 26. 11. 2014 – tělocvična 3. ZŠ

Mladším chlapcům ve složení Štěpán Klaban, Max Majer, Jan Doležal, Miloslav Muškát, Jakub Klíma, Tadeáš Mašek, Vojtěch Jaroš, David Zuska se bohužel nepodařilo probojovat ze základní skupiny. Celé družstvo prokázalo velkou bojovnost a věříme, že příští rok se jim postup vydaří.

 


Starší žáci 24. 11. 2014 – 3. ZŠ

Družstvo v kategorii starších chlapců bylo složeno ze studentů třídy 04. Studenti Adam Andrt, René Lopour, Matyáš Vostrý, Jan Špaček, David Loder, Tomáš Fencl, Jiří Vlček, Ondřej Šperl, Jan Niezgoda postupovali ze základní skupiny z druhého místa.

Finálová skupina se odehrála 28.11. v Novém Strašecí . Ve finálové skupině skončili na krásném druhém místě. Nutno podotknout, že bez porážky a s plným nasazením. Chlapci podali velmi kvalitní výkon a druhé místo v silné konkurenci je úspěch.

 

Všem studentům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a děvčatům budeme držet palce !!!!

Krajské kolo se uskuteční 8.12. v Kutné Hoře !!!!