Wintroviny jsou tu!

8. 5. 2016 | Redakce Wintrovin

mhdxbokdcs_____13221113_1122029851172348_3150032311949445069_n

Naše cesta započala v hluboké minulosti, před několika měsíci, kdy se hrstka odvážných vydala na tuto strastiplnou cestu. Všichni jsme statečně bojovali a překonávali ty nejzákeřnější překážky. Teď jsme tady, stojíme na prahu nového poznání. Poslední řádek byl dopsán, a tak nyní předáváme náš osud do vašich rukou, do rukou čtenářů.

Jste zmateni? O čem, že to vlastně čtete? Vysvětlení přijde již brzy! Partička lidí se rozhodla stát se průkopnickou skupinou našeho gymnázia a založit noviny! Dupli jsme si, sešli jsme se… slovo dalo slovo a ze slov vzešly věty, a teď? Teď tu máme první vydání školních novin nesoucí název Wintroviny.

Wintroviny? Pořád nevíte, co čekat, že? První vydání těchto novin bude ochutnávkou toho, co může doopravdy přijít a toho, co vás čeká. Připravili jsme si pro vás měsíčník plný příjemného a zajímavého čtení, soutěží a spoustu dalšího. Nechceme vám vše vyzradit hned a upřímně doufáme, že dorazíte… Kam? Wintroviny poprvé spatří světlo světa již tuto středu 11. května 2016. Oficiální „křest“ těchto novin se uskuteční ve 14:15 ve studovně a nejsrdečněji zveme jak studenty, tak kantory i širokou veřejnost! Nejsme žádný politický deník, nebudeme vás informovat o každodenním dění. Budeme vás bavit a napínat, pokoušet a zkoušet. Urazili jsme kus cesty právě pro vás, a tak doufáme, že nás podpoříte, jako my se snažíme podpořit vás. (Ne každé čtení je totiž pruda!) Jste dostatečně odvážní na to, abyste se s námi vydali vstříc tomuto dobrodružství? Pokud ano, dorazte ve středu a čtěte Wintroviny

Těšíme se na vás!

 Vaše redakce