Krajské kolo olympiády v angličtině přineslo postup do celostátního kola!

25. 3. 2014 | Mgr. Ivana Brabcová

oekednpmuc_____2326565646

V úterý  25. 3. 2014 se na kladenském gymnáziu konalo krajské kolo olympiády v anglickém jazyce. Z naší školy do Kladna vyrazilo celkem pět osob. Dvě vyučující (I. Brabcová a H. Kindlová) jako doprovod a současně jako členky poroty pro kategorie IIA (8. a 9. třída ZŠ) a IIB (8. a 9. třída gymnázií a jazykových tříd) a tři studenti (Anna Ledahudcová do kategorie pro bilingvní žáky, Otakar Kšír v kategorii IIB a Luboš Plamitzer v kategorii studentů středních škol).

Výkony všech soutěžících byly velmi kvalitní a vyrovnané a jazyková úroveň se za poslední léta stále zlepšuje. O to více si ceníme výsledků našich studentů mezi 12 nejlepšími angličtináři z celého Středočeského kraje v dané kategorii.

V nejnáročnější „ královské“ kategorii pro studenty středních škol  obsadil student Luboš Plamitzer 1. místo a postupuje do celostátního kola, čímž nám všem udělal obrovskou radost.

Anna Ledahudcová obsadila krásné 4. místo v kategorii pro bilingvní žáky.

Otakar Kšír obsadil velmi pěkné 6. místo v kategorii 8. a 9. tříd gymnázií a jazykových tříd, ve které byly výkony velmi vyrovnané a bodové rozestupy těsné.

Děkujeme všem za zájem o anglický jazyk a za reprezentaci školy. Gratulujeme k získaným umístěním a Lubošovi budeme držet palce, aby se mu celostátní kolo soutěže vydařilo.