Imatrikulace 2015

21. 9. 2015 | Mgr. Ludmila Karolová

fj7ppitkda_____56546465

Ve středu 16. 9. 2015 proběhla na našem Gymnáziu Zikmunda Wintra akce nazvaná IMATRIKULACE, neboli oficiální přijetí nových studentů v přítomnosti jejich rodičů, sourozenců, prarodičů i přátel. Tato tradice zavedená před několika lety je příznivě přijímána jak studenty, tak rodiči.

Letos ležela tíha průvodního slova na bedrech Jonáše Dolečka a Markéty Macákové ze třídy 04. Svoji úlohu zvládli s přehledem. Po jejich úvodním slovu pronesla svůj projev paní ředitelka PhDr. Zdeňka Voráčková a poté již Jonáš s Markétou přečetli slavnostní slib studenta GZWR. Naši noví studenti stvrdili svůj slib před samotným Zikmundem Wintrem (i když pouze "kamenným";) a na památku si odnesli pamětní list, který jim bude tyto slavnostní chvíle připomínat .

O hudební doprovod akce se postarala skupina studentů ve složení Anna Monhartová - zpěv, Jakub Englický - sólo kytara, Petr Hink - doprovodná kytara, Šimon Polan - basová kytara, Zbyněk Vyskočil - bicí. Jejich provedení písní 21 guns a Should I stay, or should I go skvěle dokreslilo atmosféru slavnostního odpoledne. Děkujeme také za pomoc při organizaci Kristýně Kůsové a Petrovi Kholovi.

Přejeme našim novým studentům mnoho úspěchů!

2015 - Imatrikulace O1

2015 - Imatrikulace C1A

2015 - Imatrikulace C1B


Více fotografií z imatrikulace najdete na našem facebooku:
imatrikulace O1, imatrikulace C1A, imatrikulace C1B