Odznak všestrannosti olympijských vítězů: Dva postupy do krajského kola

20. 5. 2015 | Mgr. Klára Kunftová

py687frldj_____eg0pvwsx7w-20150515-085316

Robert Změlík a Roman Šebrle, olympijští vítězové v desetiboji, královské atletické disciplíně, se rozhodli připravit pro žáky nejen základních škol atraktivní pohybový program s názvem Odznak všestrannosti olympijských vítězů – OVOV.

Kladou si za cíl přispět ke zvýšení osobní aktivity co největšího počtu dívek a chlapců a dát současné generaci školáků příležitost zkusit sportovní začátky podobnou formou, jaká se osvědčila jim a vytvořit podmínky pro všechny, které projekt OVOV dokáže oslovit.

Okresní kolo se uskutečnilo 15. 5. v areálu sokolovny. Dívky a chlapce čekalo 6 náročných disciplín: sprint 60 m, trojskok, medicimbal, švihadlo, kliky a na závěr 1000 m nebo driblink na čas.

Naši školu reprezentovali studenti Aneta Pánková, Kateřina Jirkovská, Karolína Křížová, Nikola Fáberová, Kateřina Bašová, Maximilán Majer a Martin Benda. Naši sportovci  nastupovali na všechny disciplíny s plným nasazením a snažili se podat co nejlepší výkon. 

Každá disciplína byla podle výkonu obodována a celkový počet bodů určil pořadí jednotlivců v jednotlivých ročnících. Skvělé výkony předvedli Aneta Pánková a Maximilán Majer, kteří vybojovali zlaté medaile a postup do kraje. Kateřina Bašová a Martin Benda získali úžasná třetí místa, bohužel do kraje postupovali vždy první dva v kategorii, tak jim postup unikl.

Krajské kolo se uskuteční 27. 5. ve Slaném. Na Anetu a Maxe zde čekají opět náročné disciplíny, tentokrát sprint 60 m, dálka, hod míčkem, švihadlo, shyby, leh-sedy, 1000 m nebo dribling nebo plavání.

Všem studentům děkujeme za vzornou reprezentaci školy !!!!!
Anetě a Maxovi budeme držet palce!!!!!

 

 
Aneta Pánková vyhrála, stejně jako Max Majer
 

 
Kateřina Bašová a Martin Benda obsadili ve svých kategoriích třetí místa

 


FOTOGALERIE: 
2015 -  Odznak všestrannosti olympijských vítězů