Aneta Pánková na republikovém finále OVOV

22. 9. 2015 | Mgr. Klára Kunftová

5np1jp8ir1_____4rdtvd5t18-20150911-095136

 
Aneta Pánková ze sekundy (s číslem 1202) ve společnosti Roberta Změlíka, Šárky Kašpárkové a Romana Šebrleho.

Všestrannost je cesta k vítězství...

Šesté republikové finále Odznaku všestrannosti olympijských vítězů přivedlo do hlavního města 650 dětí a 220 učitelů ze 170 škol. Republikové finále se uskutečnilo pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho 10. – 12. 9. 2015 na Stadionu Juliska a Stadionu mládeže Kotlářka. Cílem akce je rozhýbat české děti a pomoci jim navázat nová přátelství.

Na RF OVOV se kvalifikovala také Aneta Pánková, studentka třídy 02. Na Anetku zde čekalo 10 náročných disciplín: 60 m, dálka, medicinbal, shyby, švihadlo, trojskok, kliky, leh-sed, míček, driblink.

Organizátoři připravili pro účastníky také velmi zajímavý doprovodný program. Pozvali více než sedmdesát olympijských legend v čele s Věrou Čáslavskou a Šárkou Kašpárkovou, které byly skutečnou ozdobou obou závodních dnů. Děti mohly získat podpisové karty našich slavných sportovců a popovídat si s nimi. Soutěžící si v rámci rozcvičení užili zumbu, shlédli pingpongovou show nebo představení exhibičního týmu. Organizace byla vzhledem k vysokému počtu účastníků velmi náročná. Bez pomoci stovky policistů a osmdesátky vojáků by se akce asi stěží uskutečnila.

Účast Anetky na republikovém finále je velký úspěch. Akci si užívala od prvního dne a do každé disciplíny se vrhla se snahou podat co nejlepší výkon. V silné konkurenci se rozhodně neztratila a obsadila 27. místo z 53 účastnic ve své kategorii.

Anetce děkujeme za reprezentaci školy a budeme jí držet palce do dalších ročníků !!!!!!!

Výsledková listina ZDE.


FOTOGALERIE

Finále OVOV