Naši florbalisté bojovali o postup do kraje jak o život

30. 11. 2015 | Mgr. Klára Kunftová

wz01y6eccd_____volejb

Okresní kolo v kategorii mladších žáků se uskutečnilo 25. 11. 2015 v tělocvičnách 3. ZŠ. O postup do finálové skupiny zde bojovalo 12 škol. GZWR mělo velmi těžkou skupinu. Naši chlapci však předvedli krásné kombinace a parádní góly, zaslouženě postoupili z prvního místa ve skupině.

V pátek 27. 11. naši borci odjížděli do Nového Strašecí plni odhodlání vybojovat postup do kraje. V prvním utkání nic neponechali náhodě a porazili Nové Strašecí 4:1. Poté je čekalo náročné utkání s 3. ZŠ. V základní skupině naši chlapci vyhráli 2:1, ve finálové skupině však skončilo utkání 1:1. Toto utkání naše florbalisty stálo mnoho sil a ve třetím zápase nás bohužel přehrála 2. ZŠ 3:0. Tento výsledek rozhodl o pořadí. Tým GZWR ve složení Klaban Š., Trejbal J., Muškát M., Váhala J., Lopour E., Doležal J., Lochovský J., Tran Qunag Vu obsadil 3. místo.

Naši borci prokázali obrovskou bojovnost, na palubovce nechali všechny své síly a bojovali do poslední sekundy. Třetí místo je krásné umístění. Budeme chlapcům držet palce, aby se jim v příštím roce podařilo postoupit !!

Výsledkové listiny: I., II.